dilluns, 8 de juny del 2009

Trobada amb l'escriptora Maria-Antònia Oliver



El proper dimecres dia 10 de juny, a les 18.00h, ens acompanyarà l’escriptora Maria-Antònia Oliver (Manacor, 1946). Amb aquesta activitat, els dos clubs de lectura de la biblioteca volem aprofitar per tancar el curs, fins passat l’estiu, a més de passar una bona estona. L’activitat és oberta a qualsevol persona que hi vulgui participar.

Maria-Antònia Oliver inicià la seva trajectòria narrativa amb novel·les centrades en la temàtica de Mallorca i molt influïdes per les rondalles populars mallorquines. Un altre tema molt present en la seva obra és el de la condició de la dona. És precisament la dona, la protagonista de la major part del seus llibres, destacant la popular Lònia Guiu, detectiu mallorquina de tres de les seves novel·les policíaques, i Joana Batllorí, la protagonista de la novel·la Joana E. Serà precisament aquest darrer el que comentarem amb la mateixa autora.

Amb la col.laboració de

2 comentaris:

Josep Corrons Sanclimens ha dit...

Felicitats per tenir a l'escriptora a la vostre Biblioteca . Jo vaig llegir fa anys dos llibres concretament els de la Lònia Guiu ,una detectiu molt especial. recordo que em van agradar força.
El nostre club també fa vacances a l'estiu . L'escriptora que va venir va ser la Lolita Bosch amb "La familia del meu pare" o "La familia de mi padre" que va donar lloc a molta controversia.
Bon estiu

Xisca ha dit...

Estimat Josep, al cap i a la fi l´escriptora no va poder venir, un imprevist li ho va impedir, però l´experiència de estar ambdós clubs de lectura units (el mensual i el setmanal) i comentar el llibre amb altres persones va ser d´allò més enriquidora.

Moltes gràcies pel teu comentari i per participar en el nostre blog. Sempre ens agrada saber que hi ha persones com tu que ens segueixen.

M´apuntaré la teva recomanació a la meva llista de lectures pendents. Sens dubte serà una lectura enriquidora.

Una besada desde Mallorca. I gràcies una altra vegada en nom de tot la resta de companys/es del club.